ArelPOTKAM ve İBOSB İşbirliği Anlaşması İmzalandı

İstanbul Kalkınma Ajansı tarafından Yenilikçi ve Yaratıcı İstanbul Mali Destek Programı kapsamında desteklenen Ortak Kullanıma Yönelik, Kompozit Malzemeler ve Polimer Teknolojileri Ar-Ge Merkezi (ArelPOTKAM) çalışmalarını sürdürüyor. Üniversite-Sanayi işbirliğinde önemli rol üstlenen ArelPOTKAM, alanında yaptığı çalışmalara yönelik bir kümelenme oluşturma, kompozit malzemeler ve polimer teknolojileri alanında ülkemiz için teknolojik ve ekonomik fırsatlar sunma, yeni ürünler ve teknolojiler geliştirmenin yanı sıra, yeni pazar oluşumlarını sağlama hedefine bir adım daha yaklaştı.

Dünyada kullanım alanı her geçen gün artan polimer ve kompozit malzemelerle çalışan kurum ve kuruluşlarda, proje kültürünün oluşturulması, Ar-Ge ve yenilik faaliyetinin artırılması ve paydaşlar arasında gerekli işbirliği ve koordinasyonun zamanında sağlanması amacıyla Arel Üniversitesi ile İstanbul Beylikdüzü Organize Sanayi Bölge (İBOSB) Müdürlüğü arasında Üniversite-Sanayi İşbirliği Protokolü imzalandı. Arel Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ergül BERBER, İBOSB Başkanı Adnan KELEŞOĞLU, ArelPOTKAM ve İBOSB Müdürleri Yrd. Doç. Dr. Yeşim Müge ŞAHİN ve Muhammed DİVLİ tarafından imzalanan anlaşmanın ardından heyetler arasında kısa bir görüşme gerçekleşti.

ArelPOTKAM  ve İBOSB  İşbirliği Anlaşması İmzalandı