BIOMED 2018-TR Sempozyumuna Katıldık

Merkez ekibimiz bilimsel faaliyetlerine devam etmektedir.  15-16 Aralık 2018 tarihlerinde Acıbadem Mehmet Ali Aydınlar Üniversitesi’nde (İstanbul) 23. Biyomedikal Bilim ve Teknoloji Sempozyumu’na katılım sağlamışlardır.​ Sempozyum, Biyomalzeme ve Doku Mühendisliği Derneği (BDMD) tarafından, Biyomalzeme ve Doku Mühendisliği Mükemmeliyet Merkezi (ODTÜ BIOMATEN) ve Acıbadem Mehmet Ali Aydınlar Üniversitesi'nin destek ve katkıları ile gerçekleştirilmiştir.Ulusal olarak düzenlenen BIOMED2018-TR sempozyumu, Biyomalzeme, Doku Mühendisliği ve Rejeneratif Tıp alanlarındaki güncel gelişmelerin, Dünya’daki ileri düzey araştırmaların, laboratuvardan uygulamaya geçiş sırasında karşılaşılan sorunların, yeni yaklaşımların ve klinik uygulamaların tartışılacağı bir ortam oluşturmaktadır. Amaçlanan ise, biyomalzeme ve doku mühendisliği alanlarında araştırmalarını yürüten bilim insanları ile tıbbi cihaz sektöründen yetkililer ve hekimler arasında iletişimi sağlamaktır.

BIOMED 2018-TR Sempozyumuna Katıldık