Tübitak 4007 Projesi Bilim Avcıları Bilim Şenliğimiz Başlıyor

TÜBİTAK 4007 Bilim Şenlikleri Destekleme Programı kapsamında Avcılar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından toplumumuzda bilim ve teknolojiye yönelik farkındalık yaratılması, bilimsel bilginin eğlenceli ve anlaşılır bir şekilde kavratılması amaçlarıyla yürütülen "BİLİM AVCILARI" Bilim Şenliği Merkez Müdürümüz, Uzmanlarımız ve Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi akademisyen hocalarımızın liderlik yapacağı 25 farklı atölyede 200´den fazla etkinlikle 6-7 Haziran 2018 tarihlerinde saat 10.00 ve 16.30 saatleri arasında Avcılar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirilecektir.

Tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimizin ücretsiz olarak faydalanabileceği bu faydalı etkinliğimize değerli katılımlarınızı bekliyoruz